Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/bochoven/www/fuel_cms/application/helpers/global_helper.php on line 453

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bochoven/www/fuel_cms/application/helpers/global_helper.php:453) in /home/bochoven/www/fuel_cms/system/helpers/core_helper.php on line 15
Onze Filosofie | The Blue Bus

Onze Filosofie

Wij besteden veel aandacht aan de door ons ontworpen websites, een duidelijk doel is communicatie.

Open standaarden

Wij gebruiken in de html code open standaarden zoals die zijn vastgelegd door het W3 consortium. w3.org Dat betekent dat de pagina’s ook door mensen met afwijkende browsers goed leesbaar blijven.

Vorm en functie komen samen

Wij proberen met duidelijk herkenbare elementen in de pagina bezoekers zo snel mogelijk tot de gewenste informatie te brengen.

Navigatie

Door de veel verschillende navigatievormen aan te bieden, krijgen de bezoekers de mogelijkheid de site naar hun eigen voorkeuren te navigeren: via menu, breadcrumb navigation, volgende/vorige pagina of de sitemap.

Eenvoudig te onderhouden

Moderne html code die voldoet aan de standaarden is lastig onder de knie te krijgen. WYSIWYG editors leveren vaak slechte code op, die in het ergste geval een pagina onleesbaar maakt. Wij kiezen voor ‘gewone tekst’ eventueel aangevuld met wat eenvoudige codes. Zo is het vrij simpel een tekst uit bijvoorbeeld Microsoft Word te importeren en bewerken.